Training

Constant praten is noodzakelijkerwijs niet hetzelfde als communiceren. -Jim Carrey

Als communicatie trainer/acteur beoog ik deelnemers bewust te laten zijn van hun eigen gedrag en hun positie daarin. Ondanks dat de vormen van communicatie divers zijn, is de uitkomst vaak hetzelfde; als je niet in contact bent met jezelf is de kans groot dat de communicatie niet lekker loopt.
Door observeren, ervaren en doen komt er ruimte voor leerbaarheid en inzichten. Als actrice/trainer sta ik dicht bij de deelnemer waardoor ook ik dichtbij mezelf blijf. Zo kan ik op een veilige manier een realistische workshop/situatie creƫren met een succesvolle afloop!

Als trainer en actrice ben ik bekend met :
Agressie/stress hantering, ABCD/techniek, conflicthantering, effectief communiceren, lastig gedrag, aan- en afspreken, klantgerichtheid, groepscommunicatie, Roos van Leary, DAS-model, Belbin, Aikido/Pentjak silat, non verbale communicatie, en verschillende andere gesprekstechnieken.
Mijn werk voornamelijk in de dienstverlenende sector waaronder psychiatrie/ziekenhuizen*, jongeren met gedragsproblemen, ouderen en asielzoekers. Maar ook gemeentelijke dienstverlening, commerciƫle bedrijven (assessments) als IT, detailhandel, horeca en kantoorwezen.
Graag zet ik mij in bij train de trainer trajecten.

*ik heb als trainer/acteur een grote specialisatie in psychiatrische (dubbele) diagnoses. Mij is niets vreemd. Ik streef ernaar om zo waarheidsgetrouw te simuleren en deskundig te begeleiden.

CRKBO_Docent_ZwartIk ben CRKBO geregistreerd.
Vraag mijn CV aan en huur mij in!
Stuur een mail via de contact pagina.